November 20, 2007

Jul og England


JUL
Så kom julen også til Melbourne, selvom det stadig er lidt svært at komme i julehumør. I går nat havde vi den varmeste november nat i 10 år, temp. nåede helt ned på 24.2 grader og om morgen, altså 5.45, var jeg ude at cykeltræne i korte bukser , kortærmet trøje og ingen svedtrøje....Det har jeg alligevel aldrig prøvet.

Nå men vi var en tur inde i byen for at se juletræet, som er en samling af en masser grønne og røde plastik stjerner, sat op på et jernstativ der har form som en kegle. Om aften er der lys på og træet spiller jule musik. Dette ligger langt fra hvad vi vandt til og giver ikke nogen form for forstærket jule stemning.

Når vi så samtidig har 35-37 grader i dagtimerne og 18-20 grader om natten, ja så er det langt fra den jul vi kender.

Vi har alligevel inviteret Kasper, Yasmin og Mike og Vibeke til lidt dansk julehygge hvor vi vil forsøge at bage nogle af de ting som vi plejer. Klejner, brunkager og fedtebrød er noget af de ting som Ane vil forsøge at finde hvad vi skal bruge. Lidt af en udfordring for de har ikke de samme ting som vi har i DK, men det må vi tage som en udfordring. Ane vil også selv lave Marzipan så vi kan få lidt sødt til ganen og holde vægten hen over julen.
Glögg og æbleskiver bliver der ikke noget af, dat kan vi ikke i den her varme.

I sidste uge var Camilla til årets skole optræden. Alle klasser i skolen have arrangeret danse numre til et kendt musical stykke. De havde gjort rigtig meget ud af kostumerne og alle var på senen i løbet af aften. Ligesom på Christoffers skole var salen totalt udsolgt, hvilket vil sige omkring 16-1700 forældre, bedsteforældre og søskende. Ret imponerende at så mange kommer til det, men det giver skolen idt penge i kasse.

England
Så er det ellers tæt på at vi drager til UK, de sidste detaljer omkring hotel, fly og lign er faldet på plads. Nu skal vi bare pakke og så have flyveturen overstået.
Vi har bla. fået bekræftet at på mandag når de skal træne med Manchester C, så vil det være på deres træningsanlæg for profferne og at Joe Hart og Kasper Schmeichel vil deltage i træningen. Tirsdag vil Ben foster(Tidl. England og Man U målmand) deltage og vejlede, her træner de også hos Man C. Torsdag når de træner i Everton skal de også overvære 1. holdets træning. Så mon ikke der kommer nogle billeder af Christoffer sammen med Thomas G.og Kasper C.på vores billede side. Onsdag er træning i Liverpool og fredag er trænings fri.

Sal nok skrive på bloggen, og forhåbentlig dagligt. Billeder kommer der masser af så "Stay tuned" og følg med.

Arbejde
Er stadig hos eBi og har afsluttet mit projekt hos Goldmann Sachs og har i denne uge vret to dage hos DTF og skal lave et oplæg til hvordan de kommer op fra nuværende rapportering miljø til nyt.
I fredags var jeg med til møde hos potentiel kunde, der skal have opbygget rapportering omkring et DW. En størrelse og opgave der vil give ig udfordringer men stadig være muligt at løse, både med hensyn til moddelering, arkitektur og foretnings krav. Håber den kommer hjem og hvis dne gør så blver jeg helt sikkert hos eBi noget tid endnu.