March 05, 2010

Et eventyr slutter og et nyt begynder

Sidste nyt
Så har vi besluttet at forlade Australien og flytte til Danmark igen. Vi kommer hjem den 22. maj og flytter ind i et rækkehus i Viborg den 28. Vi har haft nogle helt fantastiske oplevelser mens vi har været her og lært en masse om os selv og en anden kultur. Selvom man skulle tro det, så er måden man lever på i Melbourne helt anderledes end i Danmark. Når man flytter ud som vi har gjort, så lære man også en masse om hvad der er godt og hvad der er skidt i "lille"Danmark.

Vi har aldrig fortrudt at vi tog springet og fik afprøvet det som vi igennem mange år snakkede om at gøre. Nu har vi prøvet det og det har vaeret meget lærerigt, vi har som familie fået et meget tæt forhold som jeg ikke tror vi ville have fået hvis vi vi ikke var rejst ud.

Jeg ved endnu ikke om vi kan "leve" i Danmark igen, men vi gør forsøget og mon ikke de positive sider opvejer de negative, det tror vi i hvert fald de gør. Faktum er at vi ikke kan flytte herud igen når vi først er rejst.

Arbejde
Jeg har også fået arbejde i Danmark, hvor jeg skal starte den 1. juni og det glæder jeg mig meget til. Jeg har haft enkelte henvendelser bl.a. fra en gamle kunde, som kunne have været spændende at arbejde for, på grund af deres mange udfordrende projekter. Jeg fik også en henvendelse fra en gammel arbejdsplads som jeg var noget overrasket over, da det var min opfattelse at jeg ikke var ønsket I virksomheden, efter den måde som vi skiltes på.
Det var aligevel et dejligt skulderklap at få af kollegaer der godt kan se mine kvalifikationer og gerne vil arbejde sammen med mig igen. Jeg kunne også rigtig godt tænke mig at arbejde sammen med flere af disse kollegaer igen, men som sagt er jeg ikke ønsket I virksomheden af enkelte egoer, uden at jeg på nogen måde kan komme med en fornuftig forklaring på hvorfor. På den anden side har jeg heller ikke lyst til at arbejde for eller med disse personer igen, så uanset hvad var det aldrig gået.

Men jeg har fundet et rigtig godt og spændende arbejde og jeg glæder mig helt vildt til at komme igang med at arbejde på nogle spændende og udfordrende projekter i Norden. Virksomheden er måske nordens største BI konsulent forretning med masser af udviklingsmuligheder. Jeg er glad for at kunne bidrage med al min viden og ideer som passer rigtig godt ind i virksomhedes forretnings model.
Projekterne her i Melbourne er alt for uambitiøse og ikke særlig spændende, det er kvalifikationerne slet ikke til blandt gennemsnits konsulenten. Her er alt for mange der simpelthen ikke ved, hvad de har med at gøre og det er derfor at næsten alle projekter ender med at koste det dobbelte og aldrig bliver helt færdige. Jeg arbejder vel kun for halv kraft for at nå de forventede opgaver og det bliver i længden alt for kedeligt, så jeg trænger til nogle udfordrende projekter igen.

Skole
Camilla har fået lov til at gå på VPR i juni måned og skal starte i 8 klasse efter sommerferien. Hun har belsuttet at hun gerne vil fortsætte med at spille tennis, når hun kommer hjem og så ”kun” ride et par gange om ugen. Hun kommer til at savne Netball som hun har gået til mens vi har været her, så måske hun skal prøve at spille Basketball når vi kommer hjem?

Christoffer skal starte på Haderslev Idræts Akademi til juli og gå på en 10 klasses skole i Haderslev til efteråret. Han skal måske allerede flytte til Haderslev inden ferien men det finder vi først ud af når vi kommer hjem. Lige nu spiller han for Franskston Pines U21 og U18 og træner sammen med Senior og U21 gruppen. Han glæder sig til at spille på noget ordentlig græs i stedet for de baner vi har herude.

Ane skal starte sin skolelære uddannelse op igen og skal læse den som fjernundervisning på Nørre Nissum seminarium og vil så I det omfang hun kan, tage nogle vikar timer eller andet forefaldende arbejde.

Cykling
Jeg glæder mig også til de danske landeveje igen, jeg er efterhånden blevet rigtig godt træt af “Beach road” og trafikken herude. Jeg har heller aldrig vænnet mig til at træne kl 6 om morgen så det bliver rigtig dejligt at komme hjem til de lange sommeraftner hvor man kan cykle helt til kl. 22.

Maaske jeg skriver igen en eller to gange før min Australien blog blive helt passiv og til alle jer der har fulgt med, håber jeg I har fået noget ud af at læse om vores oplevelser og fået lidt indsigt i hvad det er, man er igennem når man flytter “hjemmefra” lille Danmark og ud I den store verden

/Kaimer