May 11, 2010

Sidste indlæg Fra Melbourne

er det småt ved at være der hvor vi skal sige farvel til Australien for denne gang. Skal skynde mig at sige at vi ingen planer har om at flytte tilbage:-)

Vi har de sidste uger haft gang i plalægningen af vores hjemrejse og der er en hel del ting at tage sig til, både her men også i Danmark.

Vi flytter ud af huset lørdag, hvor vi lige holder Garage salg for at lidt håndøre til hjemrejsen. Vi flytter ind i en møbleret ferielejlighed i Skt. Kilda søndag og skal bo der indtil vi flyver ud af Melbourne fredag morgen i næste uge.

Camilla spiller sin sidste Netball kamp lørdag og Christoffer spiller for Richmond søndag. Camilla har ikke gået i skole de sidste 4 uger men har tilgængæld læst 7. klasses dansk, matematik, fysik og tysk for at være klar til dansk skole. Hun har faktisk gjort det ganske godt men mangler stadig en del for at 7. klasses niveau dansk. Christoffer stopper skolen fredag og starter at læse 9. klasse stof i næste uge.

Vi glæder os til at komme hjem men det er også lige svært, at skulle sige farvel, som jeg havde regnet med, at det ville blive. Men vi prøver at sige ordentlig farvel og er det jo ikke umuligt at vi kommer her igen og får hilst alle dem vi kender engang i fremtiden

Næste indlæg vil være englsk og jeg vil opdatere for ale dem vi kender i Melbourne men mest af alt for Christoffers Målmands Akademi. De vil gerne følge med i hvordan det går ham.

Vi ses i Danmark.
/Claus