September 11, 2007

Nyheder

Hussalg
Så blev huset endelig solgt efter nogle lange forhandlinger fandt vi en rigemelig pris. Vi var ellers igang med at finde en løsning med udlejning men det ser det ud til at vi nu er fri for.

Fodbold
Christoffer sluttede sæsonen af med af vinde den sidste kamp 6-1 sammen med U13 og spillede offensiv midtbane og spilede rigtig godt. Han ville gerne have scoret men misbrugte 2 meget store chancher men havde en fod med i alle målene aligevel. De vandt deres række så det var lidt stort at være med til. U15 holdet, hvor han har stået på mål i alle kampene blev samlet nr 4 og han har lært en hel masse af disse kampe. Nu gælder det så 14 dages ferie fra fodbold inden han skal bygge formen op frem mod Englands turen.

Netball
Camilla og pigerne bliver ved med at vinde deres kampe. Camilla vred om på foden så hun spillede ikke hele kampen. Det går bedre nu så mon ikke hun bliver lar til næste weekend.

Cykling
Jeg er ved at få sat tingene i system og får lavet noget struktureret træning og kommer ud mindts 3 gange om morgen og både lørdag og søndag. I søndags var jeg sammen med en lille gruppe fra klubben ude i the 'Nongs' som er bjergene i Dandenong lige udenfro Melbourne. Der er ca. 35 km derud så det er helt fint. Nåede op af den første stigning inden jeg skulle hjem og være klar til fodboldkampene. Bjergene er ikke så stejle og ej heller så lange med det passer mig fint ige nu d formen er et pænt stykke fra toppen.

Arbejde
Jeg er stadig hos Goldman Sachs JBwere og arbejder på Integrations projektet. Det er udemærket og teknisk noget for mig. Skal være der til sidst i oktober så det er helt fint. De har kontor i en af Melbournes højeste bygninger, Collins Street 101 hvor der er en hel del firmaer. Man tager ikke bilen derind da parkering koster spidsen af en jetjager ca. 40 dollar(200 kr) pr. dag. Jeg tror jeg kan køre i taxa billigere derind. Nå men der er også noget med at jeg måske skal til Sydney sidst i oktober og hjælpe kollegaerne med et DW projekt hos Wolvorth(Safeway) supermerked men nu må vi se.

Skole
En sjov lille olevelse var at, forleden dag blev Ane ringet op at viseinspektøren der lige ville høre om vi havde en dreng ved navn Christoffer omme i skolen. Dette måtte Ane jo sige ja til med lidt bange anelser for hvad han nu havde lavet....Mr. Newton som han heddet ville gøre opmærksom på at Christoffer ikke havde det obligatoriske bælte på som skole uniforms reglementet foreskriver og om vi godt lige ville sørge for at dette ikke ville gentage sig.....
Ja man skulle jo tro at der var vigtigere ting at han ville ringe om, men uniformen et åbenbart meget vigtig for indlærings evnen... :-)

Ane har været til forældre gruppemøde hvor nogle af forældrene kommer for at planlægge og hjælpe med noget firvilligt arbejde i forbindelse med alle skolens arrengementer. Det er godt at hun også kommer ud og opleve noget andet end hjemmets fire vægge.

Ellers sker her ikke så meget vi prøver at læve så normalt som man nu kan og opleve alt det anderledes som er her. Vi arbejder på at tage en tur til Phillip Irland og se pingviner, sæler og Hajer(De stor hvide) i en af de kommende weekender. Børnene har skolæe ferie her den 24 og 2 uger frem så mon ikke vi kan find nogle dage at tage afsted i.

Skriver igen snart.