July 26, 2008

Visa update

Så blev vores visa endelig godkendt og jeg kan nu officielt begynde at arbejde for Platon Australia. Det tog så heller ikke mere end 3 måneder og det er jo helt fantastisk hurtig ik'? Nå men noget har vi da fået ud af det, nu ved vi lige præcist hvordan og hvor vi skal søge hvis vi skal hente kollegaer ned til os i kortere eller længere perioder.

Ellers sker her ikke så meget nyt, jeg har travlt med arbejdet i firmaet og Ane ryster stadig på hovedet over hendes arbejde og den måde som de køre butikken på. Men jeg skal ikke komme ind på hvad, blot nævne at planlægning skal man lede længe efter og at det er mere vigtig at man smiler til kunderne end at man faktisk styre afdelingerne mest effektiv. Hun tjener ca. 100.000,- kr. om året for en 25 timers arbejds uge og det er jo ikke alverden. Men når hun kun skal betale 15% i skat af alt det over 30.000 så bliver det ikke så ringe en dag og det er en helt normal skal i modsætning til den jeg betaler. så det er en udemærket hjælp til opsparing, rejser og hvad vi nu skal bruge penge til.

Christoffer var til Melbourne south Chanpignonship i Cross Country med skolen og han gjorde det udemærket når man tager i betragtning hvor stor han er i forhold til mange af de andre der var med. De fleste er jo små asiater og det er lidt svært at slå nogle der vejer 20 kg mindre end en selv. Han kom ind på en flot 32 plads ud af 150. Desværre var det kun de første 15 der kvalificerede sig til statsmesterskabet men vi syntes nu det var en udemærket præstation.

Camilla er nok den bedste af os alle til at tale sproget, man kan ikke høre at hun faktisk ikke kommer herfra. Hun har staveord for hver uge og de sidste 4 gange har hun haft 100% rigtige, noget hverken Ane eller jeg ville kunne klare. Hun skal skifte skole til sommer da hun skal skifte fra PRIMARY til SECONDARY (College)og hendes bedste kamerat skal ikke på den skole som vi havde tænkt os Camilla skal på, så det er stor krise. Det er meningen at hun skal på samme skole som Christoffer men Camilla vil gerne på Hailybery (www.haileybury.vic.edu.au) men det syntes vi ikke lige er en god ide. Det er en privat skole som koster 100.000,- kr om året pr. barn. Den skole Christoffer går på er en af de bedste offentlige skole i byen og så er den næste gratis, så det bliver helt sikkert her hun skal gå. (www.mckinnonsc.vic.edu.au)


De har begger fundet nogle rigtige gode venner som de er meget sammen med dem, der går næste ikke en weekend hvor vi har sleep over. Lige nu sidder Camilla og Kim(Bedste veninde) og ser Hanah Montana/Miley Cyrus: Best of two worlds the concert på Disney channel. Det er det helt store herude blandt teenager og både piger og drenge er helt vilde med hende.

Nå men vender tilbage så snart der er nyt.

/Kaimer