September 07, 2008

Victorian U14 Super League Champions

I dag skulle Crhsitoffer så spille finale mod den anden league vinder. Man spiller i en Nordvest og en Sydøst league hvor hver vinder så mådes i en finale som spilles på FFV's(Football Federation Victoria) bane i Darebin.

Vi skulle være der kl. 9.00 ca. en time før kick-off. Os forældre brugte tiden til at diskuterer kampen og drikke kaffe mens drengene varmede op.

Kampen startede og Christoffer var inde fra starten. Deres normale målmand, der har været skadet hele sæsonen, sad på bænken men skulle spille 2 halvleg. Vi startede bedst og havde 2-3 store chancer uden dog at score. Efter ca 10 min misforstod 2 af vores midtbanespillere hinanden og en modstander driblede helt ind i straffespark feltet og skød helt uden ved den ene stolpe uden chance for Christoffer. 1-0 til de andre ikke helt fortjent efter spillet men sådan er fodbold. Når man ikke scorer på sine chancer er det sgu' svært at vinde.

Men Bulleen fortsatte det gode spil og efter 20 min udlignede vi på en situation hvor det dog lignede et frispark til modstanderens målmand. Men dommeren forblev tavs og vi kunne gå til pausen med 1-1.

Luke ( den anden målmand) startede inde i 2 halvleg og Christoffer sad på bænken. Spilet bølgede frem og tilbage uden de store chancer til nogle af holdene og 5 min før tid bad træneren Christoffer om at begynde at varme op, da han skulle spille den forlænget spilletid og evt. straffesparks konkurrence
Men som alle troede kampen var ved at rende ud fik vi hjørnespark. Bolden passerede det meste af feltet og blev sendt ind i feltet igen af vores højre back og efter lidt rodet frem og tilbage endte den for fødderne af en bulleen spiller(Kan ikke huske hvem) der kunne sende bålden i MÅL til 2-1 til os. Der var vild jubel på bænken og blandt trænerne og også på tilskure pladserne. I de sidste 2 min skete der ikke mere og Bulleen Lion's kan nu kalde sig
Victorian U14 Super League Champions.

Det vil svarer til en DM titel i Danmark da de ikke kan vinde mere så det må siges at være godt gået. Dog er niveauet noget lavere så det i virkeligheden nok er mere på niveau med et Jysk/fynsk eller Sjællandsk mesterskab eller måske kun Mesterrække 1 i efteråret.

I dag var forskellen på de to hold kvaliteten af målmændende. Luke er state keeper og vel en af Victorias bedste U14 målmænd og Christoffer er altså ikke langt efter. Vores 2 mål bliver scoret på situationer hvor Brimbank målmanden ikke så for godt ud. Vores målmænd klarede samme situationer uden problemer.

Christoffer har haft en helt igennem fantastisk sæson efter skiftet til Bulleen. Alle er meget imponeret med hans indsats og han har i flere kampe været den afgørende spiller. Efterfølgende er han blevet inviteret til prøve træning hos VIS (Victorian Institute of Sports) som er deres elite satsning og Bulleen har inviteret ham til deres sommer akademi.

Nu må vi se hvad der sker, tror han træger til 2 ugers fri fra fodbold inden træningen begynder til næste sæson.