December 13, 2008

Ny Skole til Christoffer

Rowville College
Christoffer har givet udtryk for at han savnede nogle af de fodbold milijoer som han havde i Danmark hvor han tit moedtes med kammerater paa sporteren, bare for at spille fodbold. Herude er det Basketball, Cricket og AFL(Australak fodbold) som man gaar op i.
Han ville gerne paa en skole hvor der var mere fodbold og sport paa programmet, saa derfor har vi kigget efter en anden skole til ham.

Vi fandt Rowville Secondary college hvor de har et sports academi for talentfulde indaetsudoevere indenfor Basketball, Fodbold, Netball og Golf.
Der er et ugentlig 10 timers traenings program som overbygning paa skolen normale 20 timer. Han var til preove traening i tirsdags og det gik ganske godt. De har tilbudt ham en plads og han skal starte efter sommerferien her til starten af Februar.

Det er en seperat linine hvor alle idraets eleverne gaar i samme klasser spredt mellem sportsgrenene og som saadan ikke foelger de ikke de "Normale" college klasser. Christoffer og jeg var derude i gaar og skriove under poaa alle papirene og for at faa en rundvisning og se lidt paa forholdene, som er ganske gode efter Australsk forhold.
Eget fitness center, samarbejde med Monash University i forbindelse med test og traening, indendoers hal, stor kunst traenings anlaeg, ny kunstgraes(ellers kan man ikke spille om sommeren) anlaen med tribune, o.s.v

Han glaeder sig helt vildt til at komme igang og en ekstra bonus var at deres skole uniform, for Academiet er sports toej og ikke skjorte og slip. Det var lige noget han kunne bruge...som han sagde, "Maa jeg saa braende det gamle"....

Rent logistik messigt giver det os lidt af en udfordring, men det maa vi loese han af vejen. Han kan tage bussen(2 ruter) derud og vil have lige over en times transport frem og tilbage.
Saa med 30 timer plus 5 timer til pauser og 10 timers transport ugentlig, bliver det nogle lange dage. Naar man saa ogsaa skal passe fodboldtraeningen i sin klub 2 gange om ugen og spille kamp i weekenden, bliver der ikke saa meget tid til overs til andet en lektier.

Vi har overvejet om vi skal flytte ud i omraadet da det giver os nogle ander positive ting med paa vejen. Huslejen er kun det halve af hvad vi giver her saa vi vil kunne spare en del mere op mens vi er her og da Camilla alligevel skal skifte skole i forbindelse med skiftet fra Primary og Secondary college var det maaske passende.
Det er ogsaa meget taettere paa diverse rideskole hvor hun kan dyrke hendes ridning noget mere end hun ellers har gjort her. Den eneste udfordring det vil give os er min transport til arbejde men det kunne jeg godt leve med et eller 2 aar. Nu maa vi se om vi kan saelge ideen til dem.

Vi tror han faar afprovet om han virkelig vil arbejde maalrettet imod at komme tilbage til Europa og spille for en klub. Vi har rigtige gode kontakter til klubber i England, Holland og Scotland via alle hans maalmands/fodbolds traenerer som kan skaffe proeve traeninger der.

Saa nu maa vi se hvor vi ender naar vi engang kommer "hjem", maaske han skal bestemme hvor vi skal bo naeste gang. :-)

/Kaimer