August 09, 2009

Fodbold

National School Championship
Christoffer er blevet udtaget til at repræsentere Victoria til det nationale stats mesterskab i Futsal. Futsal er en slags indendørs fodbold hvor der er 6 spiller på banen samtidig og hvor målmanden må tage med hænder. Christoffer skal spille for Victorias U16 hold som den eneste målmand.

Stævnet afvikles i Albury i den sidste uge af september så vi må se om ikke han kan holde formen ved lige mens vi er i Danmark. Det er godt at se at alt det arbejde der lægges for dagen nu også begynder at give resultater.

Skole fodbolds turnering
Christoffers skole fodboldhold for 10 klasser har vundet deres Zone og er gået videre til stats finalen. Han siger de har et ret godt hold så mon ikke de har en god chance for at vinde. Igen kan man se at indsatsen giver frugt og hvis man yder en indsats så giver det ofte en eller anden form for succes.

Sandringham JSC
Sandringham JSC U15 som Christoffer spiler på er placeret i bunden men for en målmand er det nu ikke så ringe hvis man er der for at udvikle sig. Der er maser af se til hver søndag og han har vel nok været en af deres bedste spiller i år. Gang på gang har han via gode aktioner og flotte redninger holdt dem inde i kampene. Han har udviklet sig rigtig meget og er blevet langt mere synlig som målmand. Han er blevet bedre til at træffe de her svære og ofte afgørende beslutninger man kommer ud for som målmand.
Så for ham har det været et godt år selvom de har tabt mange kampe og ligger sidst.

Til næste år vil han forsøge at komme til at spille U18 Super League inden han eventuel skal spille med seniorene. Men mere herom nå jeg ved hvor han kommer til at spille