June 15, 2008

Sport

Netball
Saa var det sidste kamp i efteraars saesonen og endelig vnadt Camiollas hold. Faktisk var de Camilla og en af de andre piger som gjorde forskellen. De vandt 10-7 og Camilla scorede 5 gange, saa hun var rigtig stolt. Rigtig godt gaaet.

Fodbold
Chrisoffer er efterhaanden ved at loefte sit spil op i det niveau vi ved han har. I dag spille de top kamp mod raekkens nummer 2, South Melbourne pa hjemmebane. Christoffer var vel dagens helt da han, midt i 2. halvleg, havde 3 meget vigtige og rigtig flotte redninger ved stillingen 1-0 til Bulleen. En af situationerne var han mand mod mand og lokkede angriberen til at skyde til bagerst stople, hvorefter han kastede sig ud og reddede. rigtig flot og endnu engang er han med til at hente point til holdet. Nu er de 7 point foran nummer og 2 her naeste halvlegs igennem saesonen, saa det ser lovende ud.

Jeg ved godt at der er EM lige nu og vi foelger da ogsaa med. Men det er ikke lige let da alle kampene spilles midt om natten. Australien er kvalificeret til naeste runde af WM kvalen, som de har vaeret igang med herude i 3-4 maaneder. Naeste runde er imod alle Asien Pacific pulje vinderne, som Syd Korea, Japan, etc.

Cykling
Det har der ikke vaeret meget af i de sidste maaneder men da vi nu er ved at vaere paa plads i det nye hus og ar arbejde snart skal handle om arbejds opgaver skal jeg til at igang igen. Saa i naest uge starter jeg "vinter" traeningen og traeningen frem mod "The Alpine Classic" sidst i januar naeste aar.