April 30, 2009

Tennis & Fodbold

Camilla var til optagelsesprøve for at blive boldpige til Australien Open 2010. De skal i alt bruge ca. 300 og der er mere end 2000 ansøgere, så det er lidt svært at komme ind.
Men ifølge hende selv gik det vistnok meget godt.

Hun skal starte til Tennis træning på fredag i denne uge og det ser hun from til. Hun er også kommet godt i gang med Netball hvor hun er topscorer og de har endnu ikke sat point til i turneringen

Christoffer er i fuld gang med fodbold sæsonen, der startede i Søndags. Hans nye klub, Sandringham JSC spillede deres første kamp imod Monash som er en af de klubber han har spillet i. Der er også tre klasse kammerater på de nye skole som spiller på holdet og de havde lovet at score på ham. Det skete dog ikke da Christoffer og holdet vandt med 2-1 og dermed kom godt i gang med sæsonen. Hvis i vil følge ed i hvordan det går så bruge linket her til højre på siden til at se kamp resultater og stillinger.

Ellers sker her ikke så meget der er jo ved at blive "vinter" her så her er mørkt om aften og temperaturen når efterhånden sjældent over 20 grader, øv..

Jeg forsøger stadig at få gang i cykeltræningen men det er ikke rigtig lykkedes endnu men jeg arbejder stadig på det.

/Kaimer