May 27, 2008

Nyt Hus - Endnu flere frustrationer

Nyt Hus:
Så flyttede vi i andet hus lige i nærheden af det som vi boede i. Huset er helt nyt og noget større end et vi havde.
Vi har stort kontor, soveværelse, badeværelse, bryggers og ekstra toilet samt køkken/Alrum/stue i under etagen. På første sal har børnene hvert deres værelse, et fælles opholdsrum til spil og dvd samt et lille study til deres computer. Der er en lille have og en lukket garage med adgang til huset.

Nu er det sådan at man ikke "bare" flytter let og ubesværet her i Australien. Vi har ikke fået internet eller Tv endnu, det tager jo sin tid her. De kan ikke finde ud af at føre kablerne ind til huset og man skal som regel have ringet 3-4 gange til udbyderne og have kable folk her det samme antal før de finder ud af at løse det.

Nu blev det heller ikke lettere af at der ikke var noget varmet vand og at varmen ikke virkede da vi flyttede ind. Vi fejlmeldte det varme vand om lørdagen og torsdagen efter havde vi varmt vand. Vi måtte tage ud til Kasper og Yasmin en aften i sidste uge for at få et varmt bad.
Varmen virker ikke optimalt endnu så der kommer der nogen og kigger på i morgen og vi skulle også få kabel internet i morgen. Men det vil jeg nu se før jeg tror det.

Nå men ellers er huset rigtig dejligt stort og de giver noget albuerum når vi nu skal være her lidt længer end vi først havde regnet med.

Der kommer snart nogle billeder af huset på billed siden.