May 06, 2008

Ridestævne og Nyt hus


Ridestævne

Camilla var til sit første ridestævne her i den sidste weekend og det skulle have været en stor dag. For første gang skulle hun prøve kræfter med både spring og dressur i samme konkurrence

Hun havde trænet på samme hest (Levi) i lang tid og hun skulle også ride på ham til stævnet. I dressur gik det rigtig godt, hun kom ind på en 3. plads ud af 8 ryttere. I spring skal man igennem to spring serier og i den første gik alt efter planen og hun kunne være stolt af sig selv.
I pausen mellem de to serier sad pigerne på deres heste og ventede på at komme i gang med næste serie, da det lige pludselig gik galt. Levi blev bange for et eller andet, sikket de papirer som pigerne have i hånden. Den sprintede af sted med Camilla og hun kunne slet ikke styre den. Hun skreg og blev med at hænge fast indtil at Levi løb ud over noget blødere undrlag. Der faldt hun af og ramte lige ned på hoften.

Her var så Camillas' stævne så overstået. Vi kørte hjem selvom hun klagede over smerter, så var det min opfattelse at der ikke var brækket noget (Den hårde far). Men om natten kunne hun ikke sove og hun så ikke for godt ud, så vi tog på skadestuen.

Vi kørte på privat hospital, da vi har "private Healtcare" da her ikke er nogen ventetid. Men man skal selv ligge pengene ud, 1200,- dask, at betale kontant. Men så blev hun også undersøgt at en sygeplejerske, en læge og fik taget X-rays.
Der var selvfølgelig ikke brækket noget men vi fik da et par krykker med hjem som hun havde stor glæde af resten af weekenden.

I går (mandag) tog hun med skolen på tur til Canberra, som ligger i mellem Sydney og Melbourne. De er kørt derop i bus og det tager 9 timer. Så selvom hun haltede noget var hun ikke i tvivl om at hun ville med.

Nyt Hus

Så har vi skrevet under på en ny leje aftale på et lidt større hus lige her i nærheden. Vi skal flytte den 17. maj og det ser vi frem til. Huset har 2 store værelser på første sal, plus en stor repos og en lille kammer (Study). Der er også badeværelse deroppe, så hele 1. salen bliver børnenes. I stuen er der køkken, spise- og daglig stue, soveværelse og badeværelse. Huset har enkelt lukket garage med adgang fra huset. Bryggers og gæste toilet er der også. Haven er lidt større og ligger i den rigtige retning så der er aften sol...
Der er automatisk aircondition i alle rum og det gælder vi os til, specielt til næste sommer.
Jeg skal nok ligge nogle billeder op på nettet når v har nogle klar.

/Kaimer