July 28, 2007

Fodbold, Ridning og arbejde

Så sker her idt igen. Camilla var til ridning for første gang siden DK og det var hun glad for og syntes det gik godt. Se billederne på http://picasaweb.google.dk/FamKaimer.
Christoffer trænede sammen med U15 i torsdags da de ikke har en målmand lige nu ville de gerne prøve ham i kamp. Så han spiller 2 kampe i morgen søndag. Først med sit eget hold U13 ude og som markspiller og så skal han stå på mål for U15 holdet på hjemmebane. Han gælder sig til at prøve og er lidt spædt på hvordan det kommer til at gå. Så må vi bagefter se om det er en for stor mundfuld at spille med drenge 2 år ældre end ham selv.
Han er begyndt at gå til målmands træning hos "European Soccer Institute" hver madag. Her er der nogle professionelle trænerer som tager sig af træningen. Han prøvetrænede i madags og skal til prøve træning igen på mandag.
Jeg er ved at finde en motions center hvor noget spinning står på programet for at holde formen lidt ved lige og vægten nede. På mandag skal jeg starte hos den første kunde hvor der er noget arbejde, en 20-25 dage. Det er noget rapportering og noget rådgivning af et eventuel Datawarehouse setup. Kunden er Department for Treasure and Finance og hvis de arbejder langsommer en andre da de er et offentig firma så bliver jeg vist ikke stresset...
Ane tager sig af alt det praktiske i hjemmet og har vist nok rigeligt at gøre med det.
Mere senere
Claus