March 30, 2008

Søndag 30. 03 - Ferien slut

Så er ferien slut og vi er hjemme igen. Det har været en helt uforglemmelig ferie med masser af oplevelser og indtryk. Australien er bare et land med mange muligheder for oplevelser og nu har vi så oplevet det nordlige Queensland og Great Berrier Reef på tæt hold.
Det er næsten umuligt at forestille sig at vi aldrig kommer der mere, fordi de snorkel ture vi har haft har været helt unikke og jeg tror ikke jeg kommer til at opleve noget lignende igen.

Tænk på vi har svømmet med Hajer, Hav skildpadder, Morener, Rokker og fisk i alle størrelser og i alle regnbuens farver. Revet er så fantastisk og mangfoldig og der er så mange forskellige rev typer, hver i sin farve, at oplevelsen næsten bliver overvældende.

Vi troede at vi skulle opleve Australinens farligste dyr, krokodillen, men lærte siden hen at det var en fugl der er det farligste dyr for menneskerne. Casawary er fuglens navn, før vi kom i Queensland havde vi aldrig hørt om den og at den skulle være farligere end krokodillen er svært at forestille sig, men sådan forholder det sig.

Nå men i morgen er det tilbage til hverdagen igen.

/Kaimer