December 26, 2007

Tree Top Walk

I dag startede vi med at køre til ”Tree Top Walk”, et stål stilads som er bygget ind imellem regnskovens treer i 25-30 meters højde, så man får en fornemmelse af højden og regnskoven fra oven. En rigtig fed oplevelse og jeg tror Ane var lidt nervøs med sin højdeskræk men hun overvandt den også selvom stiladset faktisk gyngede en del.

Derfra kørte vi ned til et nærliggende vandfald, faktisk det flotteste vi endnu har set. Herfra gik vejen af grusvej, ca 20 km, inden vi kom til Apollo Bay. Jeg skal lige hilse at sige at 20 km på grusvej med en 30 – 40 km i timen er langt og jeg er da glad for at vi vaskede bilen inden vi tog på ferie så vi nu kan se hvor beskidt den er blevet.

I Apollo Bay, en af områdets største turist byer men en god surf strand, skulle vi have frokost og finde ud af hvor og hvordan Christoffer og jeg kunne prøve at surfe. Så på fredag skal vi ud i bølgen blå. Hjemme igen i Fauna gik børnene rundt snakkede med dyrene og fodrede dem. Vores ven Joe (Kenguruen) sov ikke så de fik snakket med ham igen, han er altså rigtig sød