December 29, 2007

Red Rock & Colac

En let dag hvor vi sov lidt længe og herefter kørte til Colas for at se på en lille vulkan, *Red Rock. Det var nu ikke rigtig noget med der lå en vin gård lige op af bjerget, med deres vinstokke lige oven på den jord som må være fyldt med mineraler fra undergrunden.

Så vi endte med at købe en kasse vin af deres to bedste vine, rigtige gode Australske vine.
Herefter tilbage til Colac for at spise frokost og så ville vi til Apollo Bay for at bade. Men undervejs fik vi booket en kano tur på Lake Elisabeth i morgen timerne søndag for at se på Platypus.

Så vi endte med at køre igennem regnskoven, på den officielle grusvej, langt inde i skoven for at komme hjem og pakke og gå tidligt i seng, da vi turens start ar kl. 5.00 og vi der er en times kørsel fra Fauna til mødestedet.

Vi kørte dog ned til nærmeste stand for at bade men kun for at opdage at bølgerne var lidt for store og understrømmen helt vild. Så vi endte med at rende rundt i strandkanten som dog ogsåvar ganske sjov for bølgerne var meget kraftige. Vi erfarede efterfølgende at det er den farligste badestrand i Australien, ikke på grund af hajer men på grund af den ekstreme understrø som bølgerne skaber.

Så resten af dagen gik med at pakke og sige farvel til alle dyrene og jeg skal indrømme at det nok var lidt svært, specielt for Camilla. Men vi vi pakket, fodret dyrene og sagt farvel og så tidlig i seng.