December 20, 2007

Skole afslutning

Så er skoleåret slut og der er sommerferie. Camilla og Christoffer har fået hver sin skole rapport udleveret og vi syntes faktisk at det de har opnået er ganske flot.
De ligger begge i den bedre halvdel i alle fag og taget i betragtning at det hele foregår på engelsk og at de er startet langt efter alle andre så er det ganske flot.
Rapporten som eleverne får indeholder en status af opnået niveau, hvad der har gjort godt og hvad de skal arbejde mere med fremadrettet. Der er også noget om hvad skolen vil gøre til næste år for at hjælpe med de områder som skal forbedres og et afsnit om hvad vi som forældre kan gøre for at hjælpe. En ganske brugbar og informativ rapport som man godt kunne savne i Danmark men det kommer jo nok.

Camilla skulle afleverer og fremvise sit sidste projekt De havde haft et land de skulle finde oplysninger om og hun havde arbejdet sammen med en dreng fra klassen. Hun var meget bekymret for om det nu også var godt nok, typisk Camilla. Hun havde sammen med Ane, bagt nogle banan og nøddekager efter en opskrift som de havde fundet på nettet.
Men hun havde intet at være bekymret for og hun fik 20 point ud af 20, så det kunne jo ikke være bedre.